top of page

Rreth Nesh

Mirësevini në King Taxi, zgjedhja juaj kryesor e taksive në Shqipëri. Jemi të përkushtuar në ofrimin e zgjidhjeve të besueshme, efikase dhe të sigurta të transportit për banorët dhe vizitorët në të gjithë vendin. Me një flotë makinash moderne dhe një ekip shoferësh profesionalë, kemi synim të ofrojmë nivelin më të lartë të lehtësisë dhe komoditetit për klientët tanë të çmuar.

Ne jemi krenarë për flotën tonë moderne të makinave të mirëmbajtura mirë. Makinat tona janë të pajisura me teknologjinë dhe komoditetet më të fundit për të siguruar një përvojë udhëtimi të rehatshme dhe luksoze. Nga sedanet deri te SUV-ët, kemi një gamë makinash për të përmbushur nevojat tuaja të veçanta, qoftë po udhëtoni vetëm ose me një grup.

Sedan

SUV

Skuadra e King Taxi

bottom of page