top of page

Shërbimet

WhatsApp Image 2023-07-03 at 18.19.56.jpeg

Shërbim Taxi

Shërbim Taxi nga ne kudo që ju ndodheni në Shqipëri korrektë dhe të shpejtë.

Transferim nga Aeroporti

Transferim nga aeroporti për në destinacionin tuaj kudo që dëshironi brenda Shqipërisë.

Grup

Udhëtoni në grup me King Taxi dhe shijoni komoditetin dhe korrektësinë që ofron flota  jonë.

Shërbim VIP

Shërbim VIP për ju dhe njerëzit që ju shoqërojnë nga stafi ynë i trajnuar për të shërbyer në mënyrë sa më korrekte.

Cmimet

Taksimetër

Distanca të largëta

Tarifim fleksibël

bottom of page